Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Pedagógusokat köszöntöttek a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 08.
ImageKálmán Katalin tanárnőnek és Kiss Antal István műszaki szakoktatónak adta át a város polgármestere a „Székesfehérvár Oktatásáért” díjat a Hiemer-házban megtartott Pedagógusnapi ünnepségen.
Tovább...
 
Esélynap a sokszínűség jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 08.
ImageIdén másodjára kerül megrendezésre az esélyteremtéssel foglalkozó civil szervezetek munkáját a fehérváriaknak bemutató Esélynap. A nagyszabású rendezvényre június 14-én kerül sor a Városház téren. A programokról, valamint az összefogás mögött álló EsélyKör létrejöttéről és tevékenységéről sajtótájékoztatón számoltak be.
Tovább...
 
Változás a buszközlekedésben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 07.
ImageJövő hétfőn kezdődik a Liget sor felújítása, ezért módosított útvonalon járnak a 10-, 11-, 12-, 13-, 14-, 16-os autóbuszok. Az aktuális menetrendről és változásokról a KNYKK Zrt. honlapján vagy a Google Térkép alkalmazáson keresztül lehet tájékozódni. Kérik a lakosság türelmét és odafigyelését az utazások megtervezésében.
Tovább...
 
Fehérvári háborús hősökről mesél a Városház tér Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 07.
Image„Kik acél falakként állották a vártát, orosz ingovány s Doberdo tetején..." címmel harmadszor nyílt kültéri tablókiállítás az I. világháborús székesfehérvári alakulatokról. A Városi Levéltár és Kutatóintézet által önkormányzati támogatással szervezett tárlatot, amely idén 1916 júliusától egészen 1917. október végéig a galíciai és az olasz fronton történteket mutatja be, dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg, a kiállítás anyagáról Horváth Péter kurátor beszélt.
Tovább...
 
Felavatták a megújult Csónakázó-tavat Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika, Stettler Zsuzsanna, Fraller Ildikó   
2017. június 07.
ImageAz eseményre készült kerámiakő, valamint egy virágkoszorú tóba dobásával avatták fel a megújult Csónakázó-tavat, majd ezer gyerek léggömbje szállt fel a magasba. Az ünnepségen részt vett Áder János köztársasági elnök, aki a megnyitót megelőzően előadást tartott a gimnazistáknak a klímaváltozásról. Majd a felavatott tavon Fa Nándorral, dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel egyetemben vízre szállt a gimnázium XXIII. Tóavató Robinson Tutajversenyén.
Tovább...
 
Kitáncolták a város májusfáját Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. június 07.
ImageAz egy hónapja, a Fehérvári Polgárok Egyesületének kezdeményezésére a György Oszkár téren felállított májusfától tegnap délelőtt búcsúztak el a vasvárisok, az Egyesület tagjai és a körzet önkormányzati képviselője, Viza Attila.
Tovább...
 
Kitüntették a velencei igazgatónőt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 07.
ImageA Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából 68, saját szakterületén kiváló munkát végző szakember tevékenységét ismerte el Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter június 6-án a tárcánál tartott ünnepségen. A kitüntetettek között van a velencei Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója, Turcsányi Sándorné.
Tovább...
 
Két új óriásbáb készül a táborban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft.   
2017. június 06.
A Fehérvári Programszervező Kft. idén is megszervezi az óriásbáb-készítő tábort, amelyben június 6-9-ig III. Béla és felesége, Antiochiai Anna alakjának elkészítésében vehetnek részt a négy iskolából érkező diákok. A tábort Majoros Gyula bábkészítő mester, az óriásbábok kivitelezője vezeti.
Tovább...
 
Szárazréti Egészségnap június 10-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 06.
ImageSzombaton tartják a Szárazréti Egészségnapot a Vörösmarty Iskolában. A rendezvényt idén az Önkormányzat és az Alternatíva Közhasznú Mozgássérült Egyesület közösen szervezi: a lakosságot például bőrgyógyászati, kardiológiai szűrővizsgálatra, állapotfelmérésre és dietetikai tanácsadásra várják, de lesznek interaktív előadások is a programok között.
Tovább...
 
Újabb kültéri tablókiállítás nyílik az I. világháborús hősök emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 06.
ImageÚjabb kültéri tablókiállítás nyílik Székesfehérváron, az első világháború hőseinek emlékére. A Városi Levéltár és Kutatóintézet idei tárlata a monarchia két fő harcterének történéseit mutatja be. A kiállítást a Városház téren nyitják meg június 6-án 15.00 órakor.
Tovább...
 
Ahol tudnak, segítenek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 06.
ImageAz elmúlt időszakban is töretlen lelkesedéssel szervezte karitatív tevékenységét a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja. Fekete Zsuzsanna klubvezető elmondta, hogy igen sikeres volt a cipősdoboz-akció, melynek keretében Koszti András polgármester közreműködésével 80 gyermeket ajándékoztak meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11837 - 11847 / 20360